112 Acil Çağrı Merkezi yükseliyor

Bayburt’ta Kayışkıran Mevkisinde inşaatına başlanan 112 Çağrı Merkezi inşaatı devam ediyor.

112 Acil Çağrı Merkezi yükseliyor
Bayburt Postası - İçişleri Bakanlığı’nca tüm illerde uygulanan proje kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi, 155 Polis İmdat, 156 Jandarma, 110 İtfaiye gibi birimler bu binadan hizmet verecek.

2019 yılında tamamlanması planlanan 5 bin 240 metrekarelik inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Ali Hamza Pehlivan yetkililerden bilgiler alarak şu açıklamada bulundu:

“İçişleri Bakanlığı tarafından bütün illerde kurulmakta olan ve Bayburt İlimizde ihalesi İl Özel İdaremiz bünyesinde yapılan 112 Acil Çağrı Merkezi’mizin tamamlanmasıyla 112 Acil Çağrı Merkezi, 155 Polis İmdat, 156 Jandarma, 110 İtfaiye gibi acil çağrı birimleri tek çatı altında toplanarak hem vatandaşlarımıza daha hızlı geri dönüş yapılması hem de olaylara daha etkin müdahale edilmesi sağlanacak. Merkez içerisinde yer alan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) tam teşekküllü bir yönetim merkezi olarak olayların takibi ve yönetiminde de büyük kolaylıklar sağlayacak. GAMER birimimiz hali hazırda başka bir binada faal bir şekilde çalışmalarına devam etmekle birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi İnşaatın tamamlanmasının ardından daha geniş, daha donanımlı ve kapsamlı bir merkezde faaliyetini sürdürecek. Bu yatırımın İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Burhan Yıldızoğlu’nunda eşlik ettiği ziyarette Vali Pehlivan, işçilerle de bir süre sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.