Kupada 3. tur heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekim tarihi açıklandı.

Kupada 3. tur heyecanı
Bayburt Postası - Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekim tarihi açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, 3. tur kuralarının 30 Eylül 2014 Salı günü saat 14.00'te Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda 54 kulübün katılımıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimi'ne, 2. turu geçen 49 ekip ile kupaya bu turdan itibaren, 5 Spor Toto Süper Lig takımı daha dahil olacak.

1.turda BAL Ligi takımı Arhavispor’u 3-0’la, 2. Turda 2. Lig takımı Pendikspor’u normal süresi 1-1 sona eren ve uzatmalarda da eşitliğin bozulmadığı 120 dakikalık maçın ardından penaltılarla 4-2 geçmeyi başaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 3. tur kura çekimi sonrası muhtemel rakipleri şöyle:

Akhisar Belediyespor
Bursaspor
Çaykur Rizespor
Eskişehirspor
Gaziantepspor
Gençlerbirliği
İstanbul Başakşehir
Kardemir Karabükspor
Kasımpaşa
Mersin İdman Yurdu
Torku Konyaspor
Adana Demirspor
Albimo Alanyaspor
Altınordu
Bucaspor
Elazığspor
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Giresunspor
Kayserispor
Manisaspor
Orduspor
Samsunspor
1461 Trabzon
Fethiyespor
Göztepe
Kahramanmaraşspor
TKİ Tavşanlı Linyitspor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.