MHP Bayburt teşkilatı kapatıldı

Milliyetçi Hareket Partisi, Bayburt teşkilatını kapattığını duyurdu.

MHP Bayburt teşkilatı kapatıldı
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, Bayburt teşkilatını kapattığını duyurdu. MHP Genel Merkezi tüzük kurultayı için imza veren teşkilatları kapatmaya devam ediyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, partisinin Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt, Gümüşhane, Çorum il teşkilatları ile Elazığ, Bayburt ve Gümüşhane merkez ilçe teşkilatlarının, yeni teşkilat kuruluncaya kadar MHP Başkanlık Divanı tarafından kapatıldığını bildirdi.

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt, Gümüşhane, Çorum il, Elazığ merkez, Bayburt merkez, Gümüşhane merkez ilçe teşkilatları, MYK’nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır" ifadesine yer verdi.

Bu kararın, bugün il başkanlıklarına ve valiliklere bildirildiğini aktaran Çetin, şunları kaydetti:

"Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince disiplin işlemleri de devam etmektedir. Kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir."

Anahtar Kelimeler:
MHPBayburt Teşkilatı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengaver 8 yıl önce

MHP nin karanlığa gömüldüğünün resmidir. MHP nin görünmeyen yüzüdür. Karabey Karaoğlunu bir kaç ay vekil olarak kaldıktan sonra güncel konumuna sürükleyen de bu iradedir. Bayburt il başkanının son açıklamasını ve bu konudaki duruşunu çık değerli buluyorum. Türkiye de muhalefetin olmadığının ve parti içi demokrasinin işlemediğinin en açık resmin görmektesiniz. Yazık. Ülkeye yazık.

Avatar
REİS 8 yıl önce

Yorumculardan adnes çok doğru tespit etmiş . teşkilatı bitiren..ülkücü davayı yerlerde süründürenlerde devlet bahçeli ile işbirliği yapan genel merkezin genel müsveddeleri olan ...zerre kadar akıl ve iradeleri olmayan..vijdanları ve kendileri bir yerlere satılmış olan devlet gibi partiyi bitirmek için koltuktalarından kalkamayanların bunların kendi partilerine hayırları yok ..kaldıki bu ülkeyemi hayırları olacak..... diktatörün yanına esas yakışan ne olmalı ...devletin adı bundan sonra TAKOZ .....takoz nerde kullanılır...şöförler özellikle kamyoncular araba kaymasın..kaçmasın .yürümesin diye lastiğin önüne koyarlar....şimdi ülkücü davanın ilerlememesi için iktidara yürümemesi için bunun gibi bir takozu getirdiler bu partini başına bela ettiler.lanet olsun .yazıklar olsun.tarih bu ihaneti unutmayacak ve genel takozlar merkezinin bir seçimde baraj altı olacağı unutulmasın..bu takozlara 1 kasımda oy vermediğime haklı olduğum için huzurluyum devlet takozundan dolayı.

Avatar
ADNES 8 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'a Diktator diyenlere şimdi diyiyorumki MHP Genel Başkanına Devlet Bahçeli kendi İl ve İlçe teşkilatının kararına bile saygı duymuyor. Bu yaptığıyla hangi kategoriye giriyor ::)))
a) - EMPATİ
b) - SEMPATİ
c) - DİKTATOR
d) - ....................(siz doldurun)

Avatar
Bayburtlu 8 yıl önce

Vayy diktatör vayy herifin içinden gizli diktatör çıktı yahu:)))))

Avatar
Bayburtlu 8 yıl önce

Ey gidi mhp ne zamanki davandan uzaklastin. Hak ettigin yeri buldun. Turk milleti sen sen gerekeni her zaman yaparsin