MHP adayları aşure dağıttı

MHP Bayburt il teşkilatı Türk Dünyası Parkı önünde kurduğu stant da aşure dağıttı.

MHP adayları aşure dağıttı
Bayburt Postası - MHP Bayburt il teşkilatı Türk Dünyası Parkı önünde kurduğu stant da aşure dağıttı. MHP İl Başkanı Süleyman Burç'un da katıldığı etkinlikte Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu ve MHP Bayburt Milletvekili adayı Hidayet Yılmaztürk vatandaşlara aşure dağıttı.

MHP Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Hicri takvimin başlangıcı olarak kabul edilen Muharrem’in önemli olayların meydana geldiği bir ay olduğunu belirtti. Karaoğlu, Aşure Günü olarak bilinen Muharrem Ayı’nın 10’uncu gününün ise, dünyanın ve insanlığın seyrinin değiştiği bir dönüm noktası açısından önemli olduğuna dikkat çekti.

Karaoğlu, etkinlikle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Aşure Günü’nü yaşadığımız bugün tüm Bayburtlu hemşerilerimizle kucaklaşma adına bir aradayız. İyi günde, kötü günde hep bir ve beraber olmayı bilen, kardeşlik duygularının doruklaştığı bu manevi günler şüphesiz bizleri birbirimize daha da yaklaştırmaktadır" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.