Lütfü Bölen’den adaylık başvurusu

AK Parti Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurularını almaya devam ediyor.

Lütfü Bölen’den adaylık başvurusu
Bayburt Postası - Veysel Köse ve Selami Zeybek’in ardından Bayburt esnafından Lütfü Bölen de aday adaylık başvurusunda bulundu.

Lütfü Bölen siyasi geçmişinden, dernek ve kulüp hizmetlerinden bahsettiği konuşmasında, Bayburtspor’u borçlu alıp, borçsuz bırakan tek başkan olduğunu belirtti.

Bayburt’ta daha önceki adaylıklarından baheden Bölen, gönüllere yol yaptığını, sevgiyle, kardeşlikle bu toplumun içinde var olduğunu kaydetti.

Üretim ve tarıma da önem veren Belediye

Belediye olarak yol, kaldırım çalışmalarının dışına çıkılması gerektiğini belirten, kendilerinin seçilmeleri halinde üretim ve tarıma önem vereceklerini kaydeden Bölen, tarıma önem veren belediyelerin başardıklarının kentlere katkısının önemli olduğunu söyledi.

Göç, Çoruh Nehri ve Kentsel Dönüşüm

Memleketin kanayan en büyük yarası göçün önlenmesi ile ilgili çalışmalarının olduğunu ifade eden Bölen, göçü durdurarak, Bayburt'u göç alan bir il haline getirmek için projelerin hazır olduğunu belirtti.

Turizmde Çoruh Nehri ile yaz turizmine yönelik çalışmalar yapılacağını söyleyen Bölen, kentsel dönüşüm konusuna da değindi.

Bölen, “Kentsel dönüşümü hep devletten bekledik. Biz niye yapmıyoruz, zor bir şey mi? Elimizde her türlü imkanımız var. 15 senedir bir sanayiden çıkamadık. Bunu da yapacağız, başlatacağız” dedi.

"Bayburt’ta rekor oy alırım"

“24 saat hizmet vaat ediyorum” diyen Bölen, “Yüzde 52 oy aldık, niye yüzde 48 bize oy vermiyor? Bunu düşünelim. Cumhurbaşkanımız yüzde 82 oy alıyor. Biz niye alamıyoruz? Ben Bayburt’ta rekor oy alırım. Eğer Bayburt’ta birileri AK Partili olmuyorsa, inanın biz de noksanlık var” diye konuştu.

"Kime tokat, teşkilata mı, davana mı? "

Teşkilatlara da seslenen Bölen, “Bu teşkilat inansın, istediği kişiyi aday yapar. ‘Kiminle daha iyi çalışılır, kiminle daha iyi ortak akıl ortaya konulur’ bunu iyi tespit edip, onu seçmesi lazım. ‘Hazırlanıyoruz, tokat vuracağız diyenler var’. Kime tokat, teşkilata mı, davana mı? Olmaz bu. Ortak noktada birini seçelim, illa 'ben olacağım' diye bir şey yok. ‘Filancı olursa tokat vururum’ zihniyeti yanlış, bugün sorumluluk üstlenme günüdür. İnanıyorum ki bu milletin desteğini alan biri oyuyla da hizmetiyle de tarih yazar.”

Bölen’in aday tanıtım toplantısına AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ve ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları temsilcileri ile partililer katıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 5 yıl önce

"Eğer Bayburtta birileri AK Partili olmuyorsa, inanın biz de noksanlık var” Estağfurullah sizde noksanılk olurmu hatta sizde fazlalık var, fazlalığı olmayanlar AKP'li olamıyor.

Avatar
terzi 5 yıl önce

sayın bölen siz cep derdindesiniz vatandaş geçim derdinde başka yerde yaşıyorsunuz herhalde vatandaş acından kıvranıyor ve memleketi terk ediyor göçü durduracak bir açıklama yok herkes daha ne kadar çok kazanırım veya aday olayım olmazasam seçim sonrası şuraya atanırım şu iş benim olur hesapları herkes biliyor neyin ne olduğunu ama altarnatif yok

Avatar
Bulent Sekmen 5 yıl önce

Hemserilerim partiye degil adaylara oy verin lütfen,

Avatar
Haydar 5 yıl önce

Siz şimdiye kadar çok çok aday olmuştunuz madem bu kadar seviliyorsunuz neden hep 3. veya 4. olmuştunuz başkanım bu söylediklerine kendiniz bile inanmıyorsunuz ama şunu itiraf edeyim ağzınız iyi laf yapıyor... ama her şey lafla olmuyor icraat da gerekli...

Misafir Avatar
hakan saka 5 yıl önce @Haydar

sizin de ağzınız çok iyi laf yapıyor haydar bey laf olsun torba dolsun mantığındasınız daha hiç birşeyden haberiniz yok ama yorum yapıyorsunuz Lütfü Bölen saadet zamanında geçmişe göre en çok oyu alan kişidir ama bizim şehrimizde adaya değil ak partiye verildiğinden 3. veya 4. olması gayet normaldir . zaten bölen de o koltuğa yakışmazdı çünkü koltuğa oturanların karakterleri bellidir bölen onlara ağır gelir

Beğenmedim! (5)
Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Sayın lütfü bölen amca saadet partisinden aday olduğunuzda kendi partiliniz bile size oy vermemişti.bayburttaki oylar şahıslara değil akpye bilhassa recep tayip erdoğana veriliyor.aday gösterilecek ismin başkanlık koltuğuna oturacağı kesin.hizmet için değil koltuk kapma yarışı var şuanda bayburtta kim daha çok yalakalık yaparsa saraya koltuk onun...

Avatar
murat 5 yıl önce

sayın bölen verdiğiniz vaadler güzel ama bayburtlu ne anlar sadece yol yapana değer verilir siz fazla büyük düşünmüşsünüz

Avatar
inci yücesoy-dısburg 5 yıl önce

ne kaderki,yumak oldu,,??,,,oylar cumhur ittifakı,sn hümü beye,sılaya selam,oy
zamanı gelcem.

Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Mete memişle yola devam gerisi yalan