Kaldırımoğlu: "Emanetlerini sonsuza kadar yaşatacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Teşkilatı Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 81. yılında andı.

Kaldırımoğlu: "Emanetlerini sonsuza kadar yaşatacağız"
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu, "Hem Cumhuriyetimizin hem de partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla, özlemle, rahmetle anıyoruz. Onun ve silah arkadaşlarının emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, yine onun kurduğu parti aracılığıyla sonsuza kadar yaşatmak için mücadele ediyoruz. Emanetlerini sonsuza kadar yaşatacağız. Ben başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum" dedi. 

Saray Bahçesi Kent Meydanı'nda gerçekleşen törene Kaldrımoğlu'nun yanı sıra İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ergül, CHP Merkez İlçe Başkanı Hacı Dursun Güzel ve partililer katıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.