CHP, 96. Yıl anısına Atatürk Anıtına çelenk sundu

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Teşkilatı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

CHP, 96. Yıl anısına Atatürk Anıtına çelenk sundu
Bayburt Postası - Saray Bahçesi Kent Meydanı'ndaki çelenk sunma törenine CHP Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Metin İpek, CHP İlçe Başkanı Hacı Dursun Memiş ve partililer katıldı.

CHP İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu, burada yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıldönümüde benim iki eserim vardır; bunların biri Cumhuriyet, diğer Cumhuriyet Halk Partisi’dir diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurundayız. Cumhuriyet herkesin, kimsesizlerin kimsesi olan rejimin adıdır. Herkesin kendini istediği gibi ifade edebildiği sistemin adıdır. O nedenle bu ülkede laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anarken, bu emenetin ebedi olarak yaşaması için onların izindeyiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.