Akşener, Bayburt'a geliyor

İçişleri eski Bakanı, MHP eski Milletvekili ve MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener Bayburt'a geliyor.

Akşener, Bayburt'a geliyor
Bayburt Postası - İçişleri eski Bakanı, MHP eski Milletvekili ve MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener Bayburt'a geliyor. Cuma günü gerçekleştireceği Gümüşhane temaslarının ardından Cumartesi günü Bayburt'a gelecek Akşener'i, MHP eski İl Başkanı ve üst kurul delegesi Süleyman Burç ve beraberindeki heyet ağırlayacak.

MHP Genel Merkezi tarafından tüzük kurultayının toplanmasına imza verdikleri için görevden alınan teşkilatlara destek ziyaretlerini sürdüren Akşener, Bayburt ziyaretine Aydıntepe Belediyesi ziyareti ile başlayacak. Bayburt'ta esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan Akşener, saat 15.00'de Şair Zihni Kültür Merkezi'nde halka hitap edecek.  

Akşener’in ziyareti ile ilgili hazırlıklar içerisinde olan MHP Bayburt eski İl Başkanı Süleyman Burç, “Bu ülkücü iradenin tecellisi için yapılan bir hareket. Türkiye’de bu hareketin amacına ulaşması için bazı şeylerin değişmesi lazım. Onun için bu ülkücü iradeye saygı gösterilmesi lazım. Elbette ki ülkücü hareket iktidar olmak istiyor. İktidara gelmek için de bazı şeylerin değişmesi şart. Bizim hedefimiz bu” dedi.

Öte yandan Cumartesi günü saat 11.30'da Aydıntepe yol ayrımında karşılanacak olan Akşener, 12.00’de Aydıntepe Belediye başkanlığını ziyaret edecek. 13:30'da Bayburt'ta esnaf ziyareti ve şehit ailesi ziyareti gerçekleştirecek olan Akşener, saat 15.00’de ise Şair Zihni Kültür Merkezi’nde partililerle buluşup kongre süreci hakkında bilgi verecek. Akşener, 18.00'de Bayburt'tan ayrılacak. 

Anahtar Kelimeler:
MHPMeral Akşener
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Singah 8 yıl önce

Seninleyiz Meral hanim seninle ver sinan beyle sahlanicak bu millet