AK Parti'den 'Sümeyye Erdoğan' açıklaması

AK Parti Bayburt Kadın Kolları İl Başkanlığı bir yazılı açıklama ile sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yapılan çirkin saldırıya sert tepki gösterdi.

AK Parti'den 'Sümeyye Erdoğan' açıklaması
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Kadın Kolları İl Başkanlığı bir yazılı açıklama ile sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yapılan çirkin saldırıya sert tepki gösterdi.

Sümeyye Erdoğan'ın terör örgütü DAEŞ ile ilişkili gösterilmesinin, Türkiye'ye karşı yürütülen karalama kampanyasının bir parçası olduğu kaydedilen açıklamada, "Bu kampanyanın, akıl ve izan yoksunu kişilerin ve bu tür haberlerin nezdimizdeki karşılığı, ahlaksızlık, acizlik, zayıflık, iffetsizlik ve nefret suçudur, bu saldırı şiddetin bir türüdür" denildi.

Sümeyye Erdoğan’a dönük olarak yürütülen alçakça kampanyanın siyasi ahlaksızlığın da en çarpıcı örneği olduğu ifadelerine yer verilen açıklama şöyle:

"Türkiye ile terör örgütü DAEŞ arasında ilişki bulunduğu izlenimi uyandırarak, ülkemizin imajını zedelemeyi amaçlayan algı operasyonlarına her gün bir yenisi eklenmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ı ve kızı Sümeyye Erdoğan’ı DAEŞ ile ilişkili göstermeye çalışan ve son günlerde ahlaksızca piyasaya sürülen mesnetsiz iddialarda, Türkiye ye karşı yürütülen karalama kampanyasının bir parçasıdır. Bu kampanyanın, akıl ve izan yoksunu kişilerin ve bu tür haberlerin nezdimizdeki karşılığı, ahlaksızlık, acizlik, zayıflık, iffetsizlik ve nefret suçudur, bu saldırı şiddetin bir türüdür.

Cumhurbaşkanımızın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan’a dönük olarak yürütülen bu alçakça kampanya her şeyden önce siyasi ahlaksızlığın en çarpıcı örneğidir. Sayın Sümeyye Erdoğan sadece Cumhurbaşkanımızın kızı değil, akademik hayatı ilede tanınan, daha genç yaşında ahlakıyla irfanıyla temeyyüz ve tebarüz etmiş onurlu bir Türk hanımıdır. Ona yapılan hakaret bütün genç hanımlara yapılmıştır.

Sümeyye Erdoğan’a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin ve ahlaksız saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu itibarsızlaştırma çalışmasına tüm kurum ve kuruluşlar tepki göstermelidir, herkesi kadın haklarına saygılı olmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
AK PartiSümeyye Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.