TÜYAP için destek istedi

Bayburt Postası – Dünya genelinde sayılı fuarlardan biri olarak gösterilen İstanbul Tüyap Kitap fuarı bu yıl 28. defa kapılarını sanatseverler açacak. Uluslararası düzeyde yaklaşık her yıl 1 milyon kişinin ziyaret ettiği bu kültürel etkilikte yer almak isteyenlerin başında kısa zaman önce çıkardığı “Her Yönüyle Bayburt” isimli fotoğraf ağırlıklı eserle dikkatleri üzerine çeken Fotoğraf Sanatçısı Feridun Hacıhasanzade var. Hacıhasanzade, bu fuarda yer alarak Bayburtun tanıtımına katkı sağlamak istiyor. Bu anlamda “tüm kurum ve kuruluşların, hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” diyen Hacıhasanzade’ye bu anlamda gereken tüm desteği vermemiz gerekiyor.

TÜYAP için destek istedi

Hacıhasanzade, TÜYAP için destek istedi...Bayburt Postası – Dünya genelinde sayılı fuarlardan biri olarak gösterilen İstanbul Tüyap Kitap fuarı bu yıl 28. defa kapılarını sanatseverler açacak. Uluslararası düzeyde yaklaşık her yıl 1 milyon kişinin ziyaret ettiği bu kültürel etkilikte yer almak isteyenlerin başında kısa zaman önce çıkardığı “Her Yönüyle Bayburt” isimli fotoğraf ağırlıklı eserle dikkatleri üzerine çeken Fotoğraf Sanatçısı Feridun Hacıhasanzade var. Hacıhasanzade, bu fuarda yer alarak Bayburtun tanıtımına katkı sağlamak istiyor. Bu anlamda “tüm kurum ve kuruluşların, hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” diyen Hacıhasanzade’ye bu anlamda gereken tüm desteği vermemiz gerekiyor.

İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda düzenlenecek bir stant ve bu stantta tanıtımı yapılacak Bayburt içerikli kitap ve fotoğraflar, şüphesiz ilimizin tanıtımı için büyük katkı sağlayacaktır. Bu konu ile ilgilenmek ve irtibat kurmak isteyen okur veya kurumlar, [email protected] adresinden iletişime geçebilir, daha geniş bilgi edinebilirler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.