"Mucize Nağmeler" rüzgarı devam ediyor

Prodüktörlüğünü Ercan Saatçi’nin yaptığı ve çok sayıda ünlü solisti bir araya getiren “Mucize Nağmeler”, 2006 yılından beri albüm ve televizyon programlarıyla büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yeni yayın döneminde de televizyon ekranlarında yepyeni konuklarıyla göreceğiniz programın albüm DVD ve CD’si önümüzdeki günlerde müzik marketlerdeki yerini alacak. Türk Sanat Müziği klasikleri ile yeni nesil bestecilerin TSM formundaki eserleri bu kez bambaşka isimlerden dinleyeceksiniz. “Mucize Nağmeler” albümünde, aslında mesleki hayatlarında bu sanatı icra etmeyen bazı  sanatçılar da bu albümde buluşuyor. 

Mucize NağmelerProdüktörlüğünü Ercan Saatçi’nin yaptığı ve çok sayıda ünlü solisti bir araya getiren “Mucize Nağmeler”, 2006 yılından beri albüm ve televizyon programlarıyla büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yeni yayın döneminde de televizyon ekranlarında yepyeni konuklarıyla göreceğiniz programın albüm DVD ve CD’si önümüzdeki günlerde müzik marketlerdeki yerini alacak. Türk Sanat Müziği klasikleri ile yeni nesil bestecilerin TSM formundaki eserleri bu kez bambaşka isimlerden dinleyeceksiniz. “Mucize Nağmeler” albümünde, aslında mesleki hayatlarında bu sanatı icra etmeyen bazı  sanatçılar da bu albümde buluşuyor.

 

Levent Kırca-Nurseli İdiz, Emre Kınay-Işın Karaca, Zuhal Olcay-Fatih Erkoç, Yavuz Bingöl, Niran Ünsal, İnci Çayırlı gibi birbirinden değerli isimlerin dışında daha birçok sürpriz isim “Mucize Nağmeler”de birbirinden güzel şarkılar ve yorumlarıyla müzikseverlerle buluşuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.