Devam eden yatırımlara ek güç

Bayburt İl Özel İdaresi araç takviyesi yaparak makine parkını güçlendirdi. Yeni araç takviyeleri ile ilgili açıklamada bulunan İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, “2 adet JCB-4CX kanal kazıcı ve yükleyici ile 1 adet HITACHI marka ekskavatör kırıcı ve kazıcı alarak parkımızı güçlendirdik.” Dedi. Bayrak’ın verdiği bilgiye göre 500.000 TL tutarındaki iş makine alımı, İller Bankası Kredi Desteği ile gerçekleştirildi. Özellikle yapımları devam eden Yakupabdal Köyü Göleti ve Aydıntepe Göleti çalışmalarını hızlandıracak iş makinalarının Helva Köyü Buz Mağarası ile Seydi Yakup Türbesi yol çalışmalarında da kullanılacağı açıklandı. Bayrak, Helva Köyü Buz Mağarası ile Seydi Yakup Türbesi yol çalışmalarının en kısa zamanda bitirilerek hizmete açılacağını söyledi.  

Devam eden yatırımlara ek güç

  Bayburt Valisi Kerem Al, yeni alınan JCB-4CX kanal kazıcıya bizzat denetlediBayburt İl Özel İdaresi araç takviyesi yaparak makine parkını güçlendirdi. Yeni araç takviyeleri ile ilgili açıklamada bulunan İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, “2 adet JCB-4CX kanal kazıcı ve yükleyici ile 1 adet HITACHI marka ekskavatör kırıcı ve kazıcı alarak parkımızı güçlendirdik.” Dedi. Bayrak’ın verdiği bilgiye göre 500.000 TL tutarındaki iş makine alımı, İller Bankası Kredi Desteği ile gerçekleştirildi. Özellikle yapımları devam eden Yakupabdal Köyü Göleti ve Aydıntepe Göleti çalışmalarını hızlandıracak iş makinalarının Helva Köyü Buz Mağarası ile Seydi Yakup Türbesi yol çalışmalarında da kullanılacağı açıklandı. Bayrak, Helva Köyü Buz Mağarası ile Seydi Yakup Türbesi yol çalışmalarının en kısa zamanda bitirilerek hizmete açılacağını söyledi.

 



 Bayburt İl Özel İdaresine alınan araçlar Bayburt İl Müftüsü Peyami Güngör'ün ettiği dua ve kesilen kurbandan sonra çalışma yapılan iş alanlarına gönderildi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.