2 okul, 5 dernek, 1 vakfa kapatma

Bayburt 'ta da FETÖ ile bağlantısı olduğu değerlendirilen 2 okul, 2 sendika şubesi, 5 dernek, ve 1 vakfın kapatıldığı bildirildi.

2 okul, 5 dernek, 1 vakfa kapatma
Bayburt Postası - Bayburt 'ta da FETÖ ile bağlantısı olduğu değerlendirilen 2 okul, 2 sendika şubesi, 5 dernek, ve 1 vakfın kapatıldığı bildirildi.

Bayburt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, şu  ifadelere yer verildi:

"2935 Sayılı Olağanüstü Hal Kanunu 23.07.2016 tarih ve 29779 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 667 Karar Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname'nin 2. maddesi Kapsamında mal varlıkları, alacak ve hakları, belge ve evrakı Hazineye ve Vakıflar Genel Müdürlüğüne bedelsiz olarak devredilmiş sayılan ve ilimizde faaliyet gösteren 2 okulun, 1 vakfın, 5 dernek ile 2 sendika şubesinin tespit işlemleri ortak çalışma ile yapılmış ve tutanağa bağlanarak mühürlenmiştir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İşin doğrusu 8 yıl önce

Milletin parasıyla yapılan yerler, milletin devletine devredildi.

Avatar
Timur Keskin 8 yıl önce

Bilerek mi ayrıntı vermiyorsunuz?

Avatar
cihangir YILDIZ 8 yıl önce

İsimler ??

Avatar
Ozan 8 yıl önce

Bu darbecilerin verdiği zarar onlara rücu edilmelidir.

Avatar
fatih 8 yıl önce

bu memlekete verdiği zararları karşılamaz ama