Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'nde yol çöktü!

Vali Nihat Üçyıldız caddesi üzerindeki yol, akşam saatlerinde çöktü!

Vali Nihat Üçyıldız Caddesi'nde yol çöktü!
Bayburt Postası - Altyapı çalışmaları tamamlanarak üzeri kapatılan Vali Nihat Üçyıldız caddesi üzerindeki yol, akşam saatlerinde çöktü! Yolun çökme anında, araç trafiğinin olmaması ise büyük bir şanstı.

Yolun çökmesine, döşenen boruların patlamasının yol açtığı tahmin ediliyor. Olayda herhangi bir can veya mal kaybı olmazken, şu ana kadar yol üzerindeki güvenlik önlemleri ise vatandaş tarafından alındı.

Geçtiğimiz günlerde de Veysel Mahallesi'nde istinat duvarı olmayan Yamaç Sokak'ta altyapı çalışmasında kullanılan yüklenici firmaya ait kamyon yoldan aşağı düşmüş, iki evin üzerine yatmıştı. Kazada can kaybı ve yaralanma olmazken, iki evde de hasar oluşmuştu. (O habere git...)


 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir69 9 yıl önce

Bayburt Belediyesi çalışıyor baskan bunlarida ceksin face'e atsın yazık millet ses cikarmiyor boyle de devam etsin....

Avatar
vehbi 9 yıl önce

Şu an Bayburt savaştan çıkmış gibi harap, Bayburt'ta şu an belediye diye bir şey yok. gecikmelide olsa alınan çöplerin dışında cadde ve sokaklar pislikten, tozdan, çukurlardan geçilmez durumda. alt yapı (atık su, yağmur suyu, içme suyu) çalışmaları çok düzensiz yürütülüyor. belediye hiç bir olumsuzluğa müdahale etmiyor. zabıtaların hiç yetkisi yok. geçen hafta pazara gittim. hele de şu pazarın giriş özellikle sağındaki iki esnaf öyle bir sergilerini açıyorlar ki insanlar ilerideki pazar esnafına gitmesinler şeklinde mallarını kasalar halinde insanların geçeceği yola seriyorlar. ya bunlara hiç mi uyarı yapılmıyor. bunlar kim padişah mı inanın onların o yaptıkları saygısızlıktan dolayı onlardan alışveriş yapmıyorum.

Avatar
Hasan Güney 9 yıl önce

Başkana sorun vardır bu konuda da bir yorumu. Gazeteciler çökertmiştir belkide.:)))

Avatar
Polat 9 yıl önce

Bu olay olsa olsa Bayburt'ta olurdu.Çünkü Türkiye'nin hiçbir ilinde böyle amatörlük böyle rezillik olmaz.Türkiye nin en beceriksiz en iş bilmez belediyesinin kulakları çınlasın.Saat 23 10 ve hala sular gelmedi.Sizin gibi dar kafalılar yüzünden Bayburt tan kaçıyor insanlar.Siz de kendi kendinize tozun toprağın içinde yaşarsınız artık.Her şeye tahammül eden kendini teslim etmiş Bayburt insanına da müstahak artık ne diyeyim.Siz böyle yönetilmeyi hak ediyorsunuz.

Avatar
Polat 9 yıl önce

Kaldırım işgali Bayburt un her tarafında var.Esnaf babasının malı gibi kaldırıma masa sandalye koyuyor.Yayalar zikzak çizerek gidiyor.Esnafların da işi gücü milleti izlemek.Bu belediyenin zabıtası yok mu? Bu nasıl bir belediyecilik anlayışı.2 kişinin yan yana gidemeyeceği kaldırıma masa sandalye atılıyor belediye uyuyor.Böyle aymazlık olmaz.

Avatar
nagehan 9 yıl önce

o yolda zaten orada ki esnaf yüzünden kahvehane,pideci,manavların kaldırım istilası ve hemen kaldırım önündeki parklar yüzünden yayalara geçiş yoktu yol da gitmiş güzel olmuş

Avatar
okuryazar 9 yıl önce

İnsanlar layık oldukları şekilde yönetilirmiş. Öğretmenden belediye başkanı olmayacağını anlamış oldunuz. Takım tutar gibi parti tutmak yerine işi ehline vereydiniz böyle olmazdı. Adamın attığı asfalta bir bakın. İlk yağmurda sağı solu çukur olarak o asfaltın. Kış geliyor. Yine yollar saat 10-11 gibi açılır tahminim.

Avatar
mustafa 9 yıl önce

Daha neler çökecek bayburtta. Bayburtu rezil ettiler ülkeye şehrimizin tek özel okulunun kapısına mühür vurdular. Masum insanların dişinden tırnağından artırdığı ile ortaya çıkan bu güzel eseri bayburtluya layık görmediler bu kadar zulmün sonu rezil olmaktır Rabbim idarecilere feraset versin