'Şehir Planı' Bayburt Belediyesi'nin gündeminde

Bayburt’un en önemli problemlerinden biri olan şehir planının nasıl olması gerektiği konusu Bayburt Belediyesi meclis toplantı salonunda belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri ve sektör temsilcileri ile Ankara’dan gelen Bayburt şehir plancısının katılımıyla gerçekleşti.

'Şehir Planı' Bayburt Belediyesi'nin gündeminde
Bayburt Postası - Bayburt’un en önemli problemlerinden biri olan şehir planının nasıl olması gerektiği konusu Bayburt Belediyesi meclis toplantı salonunda belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri ve sektör temsilcileri ile Ankara’dan gelen Bayburt şehir plancısının katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanı Mete Memiş’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda Bayburt’un yeni dönemde ve gelecekte nasıl bir yerleşme planına sahip olması gerektiği, ileri dönük şehirleşmenin nasıl olacağı konuşuldu

Bayburt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Teoman Hakan Orhan’ın şehir planı hakkında sunum yapmasıyla başlayan toplantı katılımcıların konu hakkında fikir beyanlarıyla devam etti. Toplantı daha sonra Ankara’dan gelen şehir plancısı Nuri Özmen’in Başkan Memiş ve katılımcıların sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf 8 yıl önce

Sayın başkan sizi ğayet yakından takip ediyorum seçileli 2 yıl oldu daha yeni şehrin planmaması için mesai harcıyorsunuz hayırdır taşmı düştü başınıza sayın başkan yanınızda gezdirdiklerinize dikkat edin belediyeciliğin b sinden anlamayanları kadrolarınızdan uzaklaştırınız sizden önceki başkanların neden başarısız olduklarını araştırın vede aynı hatalara sizde düşmeyin belediye başkan yrd.olmaz her gün içenden mdr olmaz sayın başkan lütfen dikkat edin .

Avatar
Vatansever 8 yıl önce

Resimdekilerin haleti ruhiyetlerine bakılırsa izzeti ikram olmadığı için perişan haldeler bayburtu dusunmeye mecalleri kalmamis, yanı menfaat yok iş de yok.

Avatar
METİN 8 yıl önce

SİZ PLAN DEĞİL HİCBİRŞEY YAPAMAMSINIZ POLİTİK DÜŞÜYORSUNUZ BU YÜZDENDE NE YAPMAK İSTEDĞİNİZDEN HABERSİZSİNİZ Bİ BAK ŞY RESME BAYBURT KİMLERE KALMIŞ