Sandık görevlileri için kurs açılıyor

Bayburt'ta 'Sandık Kurulu Eğitimi Kursu' açılacak.

Sandık görevlileri için kurs açılıyor
Bayburt Postası - Bayburt'ta 'Sandık Kurulu Eğitimi Kursu' açılacak. 04 Nisan - 12 Nisan tarihleri arasında Halk Eğitim Merkezi salonunda açılacak kurstan okuma yazma bilen ve en az ilkokul diploması bulunan herkes yararlanabailecek.

Konu ile ilgili Bayburt Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Günaybir yazılı açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.
 
"Kurs için yapılan planlamalar zamanında tamamlanırsa katılımcı sayısına göre 04-05, 11-12 Nisan 2015 tarihlerinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonunda yapılacaktır. Kurs günü ve saati, kursiyer kayıtları tamamlandıktan sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kursiyerlerin cep telefonlarına SMS olarak gönderilecektir. Ülke genelinde yapılacak olan tüm genel ve ara seçimlerde Sandık Kurullarında görevlendirilecek kişilere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce Sandık Kurulu Görevlileri Eğitimi Kursu düzenlenecektir. Sandık Kurulu Görevlileri Eğitimi Kursuna katılmak isteyenlerin Halk Eğitim Merkezlerine başvurmaları gerekmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.