Mustafa Köseoğlu Cami'nin temeli atıldı

Hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu, Bayburt'taki hayır işlerine bir yenisini daha ekledi...

Mustafa Köseoğlu Cami'nin temeli atıldı
Bayburt Postası - Hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu, Bayburt'taki hayır işlerine bir yenisini daha ekledi. Bayburt Üniversitesi yeni kampüs alanında yükselecek olan 1.500 kişilik caminin temeli atıldı.

Mustafa Köseoğlu ve Bahattin Köseoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşen temel atma törenine Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, MHP Milletvekili adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, kurum amirleri, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.



Törende bir konuşma yapan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, "Burada mini bir şehir kuruluyor. Bunun olmazsa olmazları arasında cami vardı. Ben kara kara camiyi nasıl yapacağız diye düşünürken, Anadolu'da bir söz vardır, 'Kör kuşun yuvasını yapan Allah'tır' diye, Mustafa Amca telefon açıp, 'sizin caminizi ben yapacağım' dedi. Mustafa amcam sözünün eridir, geldi ve hemen yapımını başlattı, bu sene de bitirecek. Kendisine teşekkür ediyorum. Üniversitemize kalıcı bir hayır ve eser yapıyor." dedi. 

Hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu ise, "Yaşımız ne kadar ilerlerse ilerlesin, ölene kadar bu işlere devam edeceğiz. Cami ihtiyacını biliyorduk. Böyle bir katkı sunmak istedik. Hayrın sonu yok. Allah ne kadar ömür ve güç verirse, bu işlere devam edeceğim. Allah sonumuzu da hayır etsin inşallah" diye konuştu.  

Tören; duaların edilmesi ve temele ilk harcın dökülmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 9 yıl önce

Sayın hocam 3 yılda bir üniversite nasıl gelişir ispat ediyorsunuz.bayburt adına size teşekkür ediyoruz.