Maliye Bakanı Ağbal, Bayburt'ta

Ağbal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 19 Kasım Pazar gerçekleştirilecek AK Parti Bayburt İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi hazırlıklarını inceledi

Maliye Bakanı Ağbal, Bayburt'ta
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 19 Kasım Pazar gerçekleştirilecek AK Parti Bayburt İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi hazırlıklarını inceledi.

Çeşitli programlara katılmak üzere kente gelen Ağbal'ı Vali Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ve diğer ilgililer karşıladı.

Ağbal, Vali Pehlivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ile AK Parti Bayburt İl Başkanlığının 6. Olağan Kongresinin gerçekleştirileceği Gençosman Mahallesi'ndeki Bayburt Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu.

Burada çalışan personele kolaylık dileyen Ağbal, çalışmalar hakkında Yumak'tan bilgi aldı.

Ağbal, salonun etrafında da incelemelerde bulunarak, "İnşallah pazar günü çok coşkulu bir kongreyi Bayburt olarak gerçekleştiririz." dedi.

Bakan Ağbal, daha sonra Saat Kule Meydanı ile Cumhuriyet Caddesi'nde Bayburt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarını inceledi.

Anahtar Kelimeler:
Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt 6 yıl önce

Ya bir kac tane yorumcu var. Yok burda haksizlik yok surda adaletsizlik deyip.buralari kullanarak mesaj veriyorlar.kardes haksizlik,yolsuzlukmu var.yeri adliye sarayi.git sikayet et seni tutan mi var.

Avatar
Bayburtlu kral 6 yıl önce

Sayın bakanım üniversiteyi de inceleyin akademisyen alımlarında bayburtluların hakkını yiyiyorlar... Hoş geldiniz akşam görüşmek üzere