Maden köyünde yangın: 3 kişi hayatını kaybetti!

Bayburt'un Maden köyünde bir evde sobadan çıkan yangında 1'i engelli, 2’si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti.

Maden köyünde yangın: 3 kişi hayatını kaybetti!
Bayburt Postası - Bayburt'u kedere boğan olayla ilgili ekipler seferber edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.  
Saat 10.30 civarında soba patlaması sonucu evde çıkan yangında Hatice Beyaz (39) ile çocuklar Ecrin (5) ve Ebubekir Beyaz (8) hayatını kaybetti. 

Öte yandan Artvinli olan aileden baba Rıdvan Beyaz'ın Maden'de faaliyetini sürdüren ekmek fırınında çalışmak üzere 2 ay önce köye yerleştiği, olayda hayatını kaybeden Hatice Beyaz'ın ise Rıdvan Beyaz'ın kız kardeşi olduğu öğrenildi. 

Yangını söndürmek için alevler içerisine giren Rıdvan Beyaz ve eşi Halime Beyaz ise yaralandı. Beyaz çifti Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.  

Öte yandan Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ile Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı olay yerinde incelemelerde bulundu.



  



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.