Katı Atık Birliği toplantısı gerçekleşti

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği olağan meclis toplantısı yapıldı.

Katı Atık Birliği toplantısı gerçekleşti
Bayburt Postası - Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği olağan meclis toplantısı Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan ile Bayburt ve Gümüşhane İlçe ve belde belediye başkanlarının katılımlarıyla Bayburt Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Toplantının ardından Başkan Memiş misafir başkanlara yapılan ışıklandırma, kaldırım yapım çalışmaları ve küp taş uygulamalarıyla bambaşka bir çehreye bürünen caddeleri, Güneş Enerjisi Santrali ve Bayburt’u tarım ve hayvancılık alanında bölgesinin yıldızı haline getirecek olan bölgenin ilk ve tek Tarım Yerleşkesi’ni gezdirerek bilgi verdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.