Hastane inşaatı devam ediyor

Vali Ali Hamza Pehlivan, yapımı devam eden yeni Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Hastane inşaatı devam ediyor
Bayburt Postası - İl Sağlık Müdürü İlker Hancı ile yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Pehlivan, yüzde 35 fiziki gerçekleşme sağlanan inşaatın belirlenen çalışma takvimi içerisinde bitirilmesi için ilgililerden azami hassasiyet göstermelerini istedi.

İnşaat alanında bir müddet incelemelerde bulunan Vali Pehlivan kendisine eşlik eden heyetle yaptığı tespit ve değerlendirmelerin ardından ziyaretini sonlandırdı.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyaret ve incelemeleri sırasında İl Sağlık Müdürü İlker Hancı, Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Turhan Şener ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Yatak Sayısı Az Bence Yatak sayısı Yükseltilmeli Eski Hastanede Aynı Yatak Sayısı Ne Anlamı Kalıyor

Avatar
Bayburtlu 69 6 yıl önce

MaşAllah kim derdi bayburta koskoca hastane yapılacak yollar yatırımlar geliyor elbette eleştirenler olacak varsın elestirsin münafıklar