Halk eğitim kurs başvuruları başladı

Bayburt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Algan, halk eğitim merkezinde yeni dönem kurs kayıtlarının başladığını bildirdi.

Halk eğitim kurs başvuruları başladı
Bayburt Postası - Bayburt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Algan, halk eğitim merkezinde yeni dönem kurs kayıtlarının başladığını bildirdi.

Algan, yaptığı açıklamada, halk eğitim merkezlerinin vatandaşlara temel bilgi ve beceriler kazandırmayı, en son devam ettikleri öğrenim kademesinde edindikleri bilgi ve becerileri geliştirmeyi hedeflediğini söyledi.

Halk eğitim merkezlerinin bunun yanında istihdam alanlarıyla ilgili kurslar da açtığını belirten Algan, "Bu kurslar sonucunda kursiyerlere sertifikalar verilmekte. Toplumumuz bu eğitimlere büyük ilgi göstermektedir. İl genelinde mesleki ve teknik kurslar ile genel kurslar başlığı altında açtığımız kurslarda geçen yıl 4 bin 14 kişiye eğitim verdik" dedi.

Algan, kurs kayıtlarının yeni dönemde de başladığını ifade ederek, "Bütün vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları alanlardaki bu kurslarımıza katılmalarını bekliyoruz. 'Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim' sloganı ile yürüttüğümüz bu faaliyetlere katılan vatandaşlarımız hem ilgi duydukları alanlarda ki becerilerini daha da geliştirirken hem de birçok kursumuza katılan özellikle ev hanımları aile bütçelerine katkıda bulunuyor" diye konuştu.

Algan, ayrıca halk eğitim merkezi olarak kurs açma yönünde bir kısıtlamalarının olmadığını vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda kurs açabileceklerini kaydetti.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert demir 9 yıl önce

hangu kurslarin acildigini yazsaydin

Avatar
agah bostancı 9 yıl önce

Bayburt ta bu merkeze layık bir tane eğitimci bulunamadı mı .Erzurum halk eğitim merkezine acaba bir Bayburtluyu müdür olarak atarlar mı. Bayburt sahipsiz memleket diyorlar da boşuna mı