Demirözü’nde anlı şanlı Sünnet Düğünü

Demirözü, anlı şanlı bir sünnet düğününe ev sahipliği yaptı.

Demirözü’nde anlı şanlı Sünnet Düğünü
Bayburt Postası - Demirözü, anlı şanlı bir sünnet düğününe ev sahipliği yaptı. Demirözülü yerel sanatçı Serdar Eslek oğulları Ahmet ile Kerem'e iki gün süren bir düğün tertip etti.

Türk kültüründe yeri olan sünnet düğünü geleneği Demirözü’nde eski günlerdeki haliyle yeniden yaşandı.

Demirözü’nde 2 gün süren düğünde davetlileri ağırlayan Eslek Ailesi, evin bahçesine kurduğu masalarda misafirlerine ikramlarda bulundu. 

Birinci gün sünnet olan çocuklara sağlıklı, uzun ömürlü olmaları yönündeki dualarla bilikte kınalar yakıldı. Salonda bayanlara yönelik eğlence düzenlenen birinci gün etkiliğinde konvoylar eşliğinde turlar atıldı.

İkinci gün ise evin bahçesinde kurulan masalarda misafirlere ikramlar sunuldu. Misafirlerin sünnet olan çocuklara hediyeler sunduğu düğünde, yemeğin ardından barlar oynandı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde davetliler müziğe ve eğlenceye doydu.


Fotoğraflar: Engin Kaban
Haber: Murat Okutmuş


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.