Büyük ikramiyenin sahibi Bayburt'ta belirlendi

Milli Piyango'nun 29 Temmuz 2015 tarihli çekilişi Bayburt Belediyesi ve Milli Piyango İdaresi işbirliği ile Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Büyük ikramiyenin sahibi Bayburt'ta belirlendi
Bayburt Postası - Milli Piyango'nun 29 Temmuz 2015 tarihli çekilişi Bayburt Belediyesi ve Milli Piyango İdaresi işbirliği ile Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çekilişte 2.000.000 TL’lik  büyük ikramiye Ankara’da sahibini buldu. Belediye Başkan Vekili Muzaffer Çeker’in elindeki butona basmasıyla gerçekleşen büyük ikramiye çekilişinde ödül 241937 numaralı tam bilete isabet etti.



200.000 TL tutarındaki ikinci büyük ikramiye ise Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk’un butona basmasıyla sahibini buldu. Çekiliş sonrası kısa bir açılama yapan Selçuk, “Bu çekilişi Bayburt’ta yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu çekiliş için Bayburt Belediyesi, müdürleri, idarecileri, personeli tarafından emek verildi; onlara da çok teşekkür ediyorum. İkramiye kazananların ise paralarını güzel işlerde kullanmalarını temenni ediyorum” dedi.

İzleyicilere özel çekiliş

Bayburtluların yoğun ilgi gösterdiği çekilişte Milli Piyango İdaresi tarafından program izleyicilerine özel olarak led tv hediyeli çekilişte gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen çekiliş oldukça heyecanlı dakikalara sahne olurken 5 adet led televizyon sahiplerini buldu. Program televizyonların sahiplerine teslim edilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şaşkın 9 yıl önce

Kumar olduğu Diyanet işleri başkanlığı tarafından açıkça ilan edilen bir organizasyonun Bayburtta Belediye tarafından tertip edilmesini doğru bulmuyorum.Asıl dikkatimi çeken İlahiyat kökenli bir Başkan yardımcımızın bu organizasyon için Teşekkür etmesi ve "Paraları kazanın kişilerin bu paraları güzel şekilde harcamaları temennisi oldu ?Çok ilginç...