Bayburtlu tüketiciye 'Bilinçli Tüketici Ödülü'

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, bilinçli tüketici ödülüne layık görülen Süleyman Nadir Akkoyunlu'ya ödülünü verdi.

Bayburtlu tüketiciye 'Bilinçli Tüketici Ödülü'
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, bilinçli tüketici ödülüne layık görülen Süleyman Nadir Akkoyunlu'ya ödülünü verdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen 19. Geleneksel Tüketici Ödüllerinde, internet aboneliğini sağlayan firmanın bilgisi dışında yaptığı abonelik için gösterdiği hukuki başarısı nedeniyle bilinçli tüketici ödülüne layık görülen Akkoyunlu'yu makamında kabul etti.

Vali Odabaş, Tüketici Hakem Heyeti'nin, tüketicilere çok kolay olan bir dilekçeyle hakkının iade edilebilmesi şansını tanıdığını belirterek, "Vatandaş buralara müracaat ederek ve yaygınlaştırarak hakkını alma yolunu denemeli ve almalı. Aksi takdirde daha fazla kazanma duygusunda olan sektörler tüketicinin bu haklarını göz ardı ediyor. Bu konuda tüketicimizin bilinçlenmesi lazım. Vatandaşlarımıza bu bilinci ve şuuru aşılamak gerekmektedir" dedi.

Vali Odabaş, konuşmasının ardından Bakanlık tarafından gönderilen ödülü Süleyman Nadir Akkoyunlu'ya takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.