Bayburt'ta vatandaşlara 2 bin fidan dağıtıldı

Bayburt'ta, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında vatandaşlara 2 bin fidan dağıtıldı.

Bayburt'ta vatandaşlara 2 bin fidan dağıtıldı
Bayburt Postası - Bayburt'ta, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında vatandaşlara 2 bin fidan dağıtıldı.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki Bayburt Valiliği önünde gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Yusuf Odabaş, Bayburt Orman İşletme Müdürü Yusuf Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ile Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Odabaş, fidan dağıtımı öncesinde yaptığı konuşmada, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası'nın ülke genelinde olduğu gibi Bayburt'ta da çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi.

Fidan dağıtımının amacının daha yeşil doğa oluşturmak olduğunu belirten Odabaş, "Ben inanıyorum ki fidan alan vatandaşlarımız bu çam fidanlarını en iyi yerlere dikerek değerlendirecekler. Amacımız ülkemizin daha yeşil daha ormanlık bir alana kavuşması" dedi.

Odabaş, konuşmasının ardından 2 bin sarı çam fidanını vatandaşlara dağıttı.


AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt bayburt 9 yıl önce

Hala cam agaci 35 yasina geldim vikayet ormanindaki camlar buyumedi daha meyve agaci ceviz agaci dikin buysun erkenden agaclar coluk cocuk meyve yet