Bayburt İl Özel İdaresi araç parkına 13 yeni araç

Bayburt İl Özel İdaresi, araç filosunu, 2 milyon 400 bin liralık yatırımla 13 yeni araçla güçlendirdi.

Bayburt İl Özel İdaresi araç parkına 13 yeni araç

Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdaresi, araç filosunu, 2 milyon 400 bin liralık yatırımla 13 yeni araçla güçlendirdi.

İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Özel İdarenin, Bayburt’ta geniş bir coğrafyada yaşayan halkın genel ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üreten, özellikle su başta olmak üzere belediye hizmet alanı dışındaki bölgelere hizmet götürdüğünü söyledi.

Bütün bu hizmetleri zamanında yerine getirebilmek için kurumun güçlü bir makine ekipman parkına sahip olması gerekliliğine dikkati çeken Elçi, şunları kaydetti:

“Bayburt İl Özel İdaremizin araç parkında şu an itibarıyla 104 aracı var. Bu araç parkını biz her yıl yenileyerek araç parkımızı geliştiriyoruz. Yine her yıl araç parkımızda ekonomik ömrünü tamamlamış olan araçları satış yoluyla da parkımızdan çıkarıyoruz. Bu yıl 2 adet damperli kamyon, 2 adet silindir, 2 adet ekskavatör, 1 adet kanal kazıcı, 5 adet pikap 1 adet arazili araç olmak üzere toplam 13 adet yeni araç daha parkımıza katıyoruz. Bunların yaklaşık maliyeti 2 milyon 400 bin lira. Tabi ki bu araçların alınmasında Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’ın çok büyük katkısı oldu. Kendisine kurumumuz ve ilimiz adına teşekkür ediyorum. Yine AK Parti Bayburt Milletvekilimiz Sayın Şahap Kavcıoğlu’na bize destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. İnşallah bu vesileyle köylerimize daha fazla hizmet üretmeye devam edeceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemalettin Temur 8 yıl önce

Fınışeri olmayan bir şehirin yolu olmaz..