Bayburt Belediyesi'nden kar mesaisi

Soğuk ve karlı hava şartlarının etkisini sürdürdüğü Bayburt’ta Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun mesailerini devam ettiriyor.

Bayburt Belediyesi'nden kar mesaisi
Bayburt Postası - Soğuk ve karlı hava şartlarının etkisini sürdürdüğü Bayburt’ta Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun mesailerini devam ettiriyor. Geçtiğimiz gün etkili olan kar yağışının ardından ilin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi ve ana arterlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla çalışmalara başlayan ekipler, özverili bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol açma işlemi gerçekleştirerek bir yandan da tuzlama çalışması yaparak buzlanmanın önüne geçmeye çalıştı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise kaldırımlardaki buzlanmadan dolayı meydana gelen sıkıntıları ortadan kaldırmak için kar küreme ve buz kırma çalışması başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.