Başkan Memiş’e 'Alt Yapı Yatırımları Ödülü'

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Su ve Çevre Konferansı Ödülleri organizasyonun da Alt Yapı Yatırımları ödülüne layık görüldü.

Başkan Memiş’e 'Alt Yapı Yatırımları Ödülü'
Bayburt Postası - Su ve Teknoloji Derneği ( SUTEK ) Bilim Kurulu tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı destekli olarak Türkiye genelinde büyükşehir belediyeleri, il belediyeleri ve Sular İdareleri arasında düzenlenen yarışmada ödüller sahiplerine 28 Kasım 2018 tarihinde saat 13.00’te Ankara’da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na ait salonda gerçekleştirilecek törenle verilecek.

İkinci ödül

Öte yandan Belediye Başkanı Mete Memiş Alt Yapı Yatırımları ödülüyle ikinci kez ödül heyecanı yaşayacak. Memiş daha önce Bayburt Belediyesine ait Güneş Enerjisi Santrali projesi ile Kayseri merkezli Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen yarışmada ödüle layık görülmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Servet 5 yıl önce

Ne hallere kaldık yarab

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Kim tutar başkanı. Bir daha der artık.

Avatar
mehmet emin gayretli 5 yıl önce

bayburtta alt yapı işini hakkaniyetle değerlendirecek olursak bu işin asıl mimarı hacı ali polattır.ben bir belediye çalışanı olarak sıralama yapacak olursam 1..hacı ali,2.bekir,3.mete derim

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 5 yıl önce

Mehmet Emin Gayretli beğ sıralamaya lüzum yok.Üçünü toplasanız bir belediye başkanı ya çıkar ya çıkmaz...

Avatar
Arpali 5 yıl önce

Bayburt Memiş döneminde birazcık şehir olmaya başladı köyden farkı yoktu. Başkanı tebrik ederim 2. Dönem aday olmasını tekrar bekleriz. ..

Avatar
SERDENGEÇTİ 5 yıl önce

ÖDÜLE BİR ŞEY DİYEMEM AMA 300 METRELİK YER HALEN BEKLIYOR NEYİ BEKLİYORSA

Avatar
sinan kobal 5 yıl önce

sayın tozlanan adam kardeşim sen olaya siyasi gözlükle karartarak bakmışsın.hakkaniyetten uzaksın;katı atık tesisini,doğalgazı,kanalizasyonu,atıksu arıtmayı,su isale hattını,şebeke hattını,helvadan kireçsiz suyu sen mi getirdin.selam

Avatar
Yakamoz 5 yıl önce

Bırakın şu göstermelik işleri. 2 yıldır bir durak talep ediyoruz vermiyorlar. Tabi kenar mahalle. Birileri üşümüş ıslanmış umrunda değil belediyenin. Ancak tribünlere oynarlar. Istediğimiz sadece kapalı bir durak modern falan da olmasin. Bu secimde METE Bey gene adaysa bayburtta akp zor alır.