Başkan Memiş, çalışma alanlarını gezdi

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, yapımı devam eden projelerin inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Başkan Memiş, çalışma alanlarını gezdi
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, yapımı devam eden projelerin inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Başkan Memiş incelemelere Bayburt için çok büyük bir ehemmiyete sahip olan ve 3 etap olarak planlanan tarım yerleşkesi projesinden başladı. Burada proje ekibinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Memiş, daha sonra kasım ayı ortalarında tamamlanıp üretime başlaması planlanan ve 4 Megawat gücündeki güneş enerjisi santralinin yapılacağı alana geçerek burada incelemelerini sürdürdü. 

Güneş enerjisi santralindeki incelemelerin ardından 4,5 milyon TL’ye mal olacak Kaleardı Mahallesinde imalatına başlanan şehir parkı projesinin yapıldığı inşaat alanında sürdürülen çalışmaları da yerinde takip eden Memiş, burada da gerçekleştirilen çalışmaların gidişatı hakkında ekiplerden bilgi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.