Albay Vural veda etti

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural onuruna veda yemeği düzenlendi.

Albay Vural veda etti
Bayburt Postası - Son açıklanan kararname ile Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Bayburt İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural onuruna veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş,  Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, STK temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

"Komutanımız mütevazılığı ile gönüllerde yer etti"

Yemek sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mete Memiş, “Aşağı yukarı ifade edildi ama ben komutanımın şu özelliğini söyleyeyim. Bizim için göz bebeğimiz olan, peygamber ocağı olan o şerefli teşkilatın onurunu ve haysiyetini en yüksek seviyede taşıdığına şahitlik ederim. Aynı zamanda da o ciddi vakur duruşu sergiliyorken de halkla olan ilişkilerindeki mütevazılığı, onlarla hemhal oluşu da Ayhan Albayımın bir başka özelliği idi.” ifadelerini kullandı.

"Yeni görevlerinde başarılar diliyorum"

Albay Vural’a yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Memiş, “Bizim bir tarih öğretmenimiz bir şiirinde Bayburt’u şöyle tarif ediyor. 'Cemal kutsal toprağın/ Ay yıldızlı bayrağın/Gelip geçen her çağın/ Türk elidir Bayburt’um.' Komutanımızda böyle bir şehre yakışırdı. Vazifesini hakkıyla ifa ettiği kanaatindeyim. 15 Temmuz sürecinde komutanımız asil bir duruş sergileyerek milletinin ve devletinin yanında oldu. O elbise kahramanları barındırır. O elbisenin altındaki vücudunda ona mütenasip olması gerekir. Ayhan Albayım inşallah gittiği yerlerde daha başarılı hizmetler, vazifeler icra eder. Temennimiz ve duamız odur” diye konuştu.

Gece, konuşmaların ardından Vali Pehlivan, Başkan Memiş ve protokol üyelerinin Albay Vural’a günün anısına hediye takdim etmelerinin ardından sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir69 7 yıl önce

Bayburta Gelen değerli Komutanlardandı... yolu açık olsun...