Ağbal, Tiryaki ailesini yanlız bırakmadı

Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, yaşam hikayeleri geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye ile paylaşılan Tiryaki ailesini yanlız bırakmadı...

Ağbal, Tiryaki ailesini yanlız bırakmadı
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, yaşam hikayeleri geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye ile paylaşılan Tiryaki ailesini yanlız bırakmadı. Ağbal; 1,5 yaşında beyin felci geçiren ve 40 yıldır yatağa bağımlı olarak yaşayan oğluna ve gözleri görmeyen eşine ilerlemiş yaşına rağmen tek başına bakan Makbule Tiryaki’yi evinde ziyaret etti.

Arpalı'da Tiryaki ailesinin kapısını aralayan Ağbal, "Cefakâr Makbule annemizi evinde ziyaret ettik. Anne şefkatinin ve evlat sevgisinin ne kadar derin bir duygu olduğunu Makbule annemizde bir kez daha müşahede ettik. Kendisine evde bakım hizmeti maaşı ödendiğini yerinde tespit ettik, devletimiz ve milletimiz için dualarını aldık. Tiryaki ailesinin yardıma ihtiyacı olduğunda yanlarında olacağımızı bir kez daha ifade ettik" dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.