7 okul servisine 2 bin 634 lira idari para cezası

Bayburt'ta okul servislerinin periyodik olarak denetlendiği bildirildi.

7 okul servisine 2 bin 634 lira idari para cezası
Bayburt Postası - İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, okul servis araçlarının karıştığı trafik kazalarıyla mücadele etmek ve taşımacılık faaliyetlerinin disiplin altında tutulmasını sağlamak amacıyla kentte denetim gerçekleştirildiği belirtildi.

Ekiplerin, okul servis sürücüleri ve araçlarına yönelik denetimlerini yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte sabah ders girişleri öncesi, öğlen tatili ve öğlen ders saatleri öncesi ile akşam ders çıkış saatlerinde yaptığı vurgulandı.

Açıklamada, ilde bu alanda faaliyet gösteren 251 okul servis aracını denetleyen ekiplerin eksiği tespit edilen 7 servis aracı şoförüne toplamda 2 bin 634 lira idari para cezası uyguladığı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.