150 araç kapasiteli otopark hizmette

Bayburt Belediyesi’nin şehirdeki otopark sorununu çözmek adına başlattığı projeler bir bir hayata geçiyor.

150 araç kapasiteli otopark hizmette
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi’nin şehirdeki otopark sorununu çözmek adına başlattığı projeler bir bir hayata geçiyor.

2017 yılında hizmete başlayan Kadızade Mahallesi’ndeki Hicrani Baba Kapalı Otoparkı’nın ardından Cumhuriyet Caddesi’ndeki Saray Bahçesi projesinin kapalı otopark kısmında da araç parkına başlandı.

7 bin metrekarelik alana sahip 150 araç kapasiteli kapalı otopark, özellikle yaz aylarında il dışında yaşayan Bayburtluların gelmesiyle birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde yaşanan trafik yoğunluğunu hafifletmiş olacak.

Geçici olarak araç parkına açılan Saray Bahçesi’nde ise yapılacak olan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Bayburt 150 araç kapasiteli kapalı otoparkın yanında modern bir kent meydanına da kavuşmuş olacak. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

BAYBURTTA CUMHURİYET CADDESİNDEN BAŞKA BİR YER YOK BUNA RAĞMEN ORAYI BİLE UFALTIP KÜÇÜLTÜP MİLLETİ OTOPARKA SEVK ETMEK BAYBURT HALKINA İHANETTİR BAYBURTU BÜYÜTMESİ GEREKENLERİN BAYBURTU SAAT KULE MEYDANINA HAPSEDENLERE CEVAP VERİLMELİDİR BAYBURT ADETA BİR KÖY OLMUŞTUR 16 SENE SONRA KALDIRIMIN YAPILMASINA SEVİNİR HALE GETİRMİŞLER BAYBURT GÜZEL BİR CEVAP VERMELİDİR

Avatar
BAYBURTLU 6 yıl önce

TÜM TÜRKİYEYE ALAY KONUSU OLAN VERDİĞİ GÖÇ HER YIL ARTAN SOSYAL MEKANLARIN OLMADIĞI İŞSİZLİĞİN TAVAN YAPTIĞI HER GENCİN KAÇMAK İÇİN FIRSAT KOLLADIĞI BİR BAYBURTU BAYBURTLULAR HAKETMİYOR KALDIRIM YAPILDIĞI İÇİN KENDİSİNE MİNNET DUYULMASINI İSTEYEN SİYASİLER BAYBURTLUNUN NE OYUNU NE DE GÜVENİNİ HAKETMİYOR 16 YIL ARADAN SONRA BİLE BAYBURTUN HALA ULAŞIM SORUNU VAR BUNU NASIL İZAH EDECEKSİNİZ BU MEMLEKET HAKKARİDEN DAHA MI DOĞUDA NEDEN BU ÇİFTE STANDART BAZI YERLERE GİDEN YATIRIMLAR NEDEN KONU BAYBURT OLUNCA SUSPUS HERKES BAYBURTLU BU ÜLKE İÇİN CANINI VERİYOR AMA ADAM AKILLI BİR ŞEHİRDE BİLE YAŞAYAMIYOR DOĞRU DÜRÜST ŞEHİR GÖRÜNTÜSÜ YOK 1 TANE MARKA ÇIKARAMAMIŞ KALİTEDEN YOKSUN İNSANLARI UYUTULAN KANDIRILAN GARİBAN BAYBURT BU DURUMU HAKETMİYORSUN BU ŞEHİR BUNU HAKETMİYOR

Avatar
Bayburtlu akkurt 6 yıl önce

Bakalım hep eleştiren nankörler buna ne diyecek

Avatar
Giresunlu 6 yıl önce

Bayburt mahlasıyla muhalefet yapan zatı muhterem. Kaç yıldır bayburttayım ilk defa güzel cadde düzenlemesi gördüm. Cadde araç çöplüğüydü şimdi harika. Otopark tabi ki gerekli. Umarım daha da çoğalır. Temennim yeni projelerde evlerin alt katının otopark olması. Bayburt gibi çok şoğuk iklime sahip bir ile bu şart. Belediye dediğimi dikkate alırsa Bayburt daha yaşanası bir şehir haline gelir.

Avatar
Hakan ö. 6 yıl önce

Bayburt mahlaslı muhterem. Sen nerede yaşamak istiyorsan git orada yaşa biz bayburttan memnunuz.