Ortaokul öğrencilerine ‘organik tarım’ dersi

Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından ortaöğretim öğrencilerine ‘organik tarım’ dersi verildi. Kurumları tanımak amaçlı yapılan gezilerde Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Şehit Recep Eşiyok Ortaokulu öğrencilerine  Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Bahadır Sağlam tarafından organik tarımın faydaları hakkında bilgiler verildi...

Ortaokul öğrencilerine ‘organik tarım’ dersi

Bayburt Postası - Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından ortaöğretim öğrencilerine ‘organik tarım’ dersi verildi. Kurumları tanımak amaçlı yapılan gezilerde Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Şehit Recep Eşiyok Ortaokulu öğrencilerine  Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Bahadır Sağlam tarafından organik tarımın faydaları hakkında bilgiler verildi.

Yaklaşık 1 saat saat süren derste Türkiye’de hangi ürünlerde organik tarım yapıldığı, faydaları ve organik ürünlerde hangi logonun kullanıldığını anlatan Sağlam, il müdürlüğünce uygulanmakta olan Organik Tarımın Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi hakkında da bilgiler vererek, öğrencilerin organik tarım konusunda merak ettiği konular ile ilgili soruları cevaplandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.