CHP Parti Okulu Bayburt'ta eğitim verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2015 Genel Seçim çalışmaları için eğitime başladı.

CHP Parti Okulu Bayburt'ta eğitim verdi
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2015 Genel Seçim çalışmaları için eğitime başladı. CHP Bayburt İl Başkanlığı'nda gerçekleşen ve parti okulu eğitimcileri Uğur Değirmenci ve Recep Durmuş tarafından verilen eğitimlerde ’Temel Siyasi Eğitim’ kapsamında parti tüzüğü ve sosyal demokrasi, halkla iletişim dersleri verildi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Aygün, eğitimlerin kendileri için üst düzeyde faydalı olduğunu söyleyerek, "Mücadelemize başladığımız ilk gün bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz sloganıyla yola çıkmıştık. Bu sebeple öncelikle kendi eğitimimizi tamamladık. 18 arkadaşımız katılımıyla gerçekleşen eğitimde Cumhuriyet Halk Partisi tüzüğü, parti programı, tarihi gibi önemli konular uygulamalı, eğlenceli bir eğitim ile biz gençlere aktarıldı" dedi.  

Parti okulu tarihinde eğitime katılanların tamamının genç olduğu bir eğitimi ilk kez Bayburt'ta gerçekleştirmenin gurur verici olduğunu belirten Aygün, beklentilerin çok üzerinde başarı gösterildiğini ve eğitim alan gençlerden ilerleyen tarihlerde ülke geneli eğitim için genel merkezce görevlendirileceğini kaydetti.

"Bizlere emanet edilen bu güzel şehri korumak, geliştirmek, sorunları çözmek CHP'li gençlerin birinci önceliğidir" diyen Aygün, açıklmasını şöyle tamamladı:

"Yapılan ön test de yüzde 54 başarı gösterdik. Eğitim sonu testinde yüzde 100'lük bir rekor başarıya ulaştık. Programda halkla ilişkiler ve iletişim konusunda çok önemli bir eğitim aldık. Bu eğitim bizlere halk ile kurduğumuz diyaloglarda çok yardımcı olacaktır. Eğitimin ikinci gününde sosyal proje üretme eğitimi aldık. Bu çalışmalar sonucu Bayburt'ta CHP İl Gençlik Kollarının üreten, halka yardımcı yapısı geliştirildi. Yalnızca gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünen örgütümüz bireye ve topluma faydalı projelerini en kısa zamanda hayata geçirecektir. Bayburt'ta genç nüfusun göçünü bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Bizlere emanet edilen bu güzel şehri korumak, geliştirmek, sorunları çözmek CHP'li gençlerin birinci önceliğidir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.