Bayburtlu Nadir Kadakal'a Dedeman Hotels & Resorts International'da önemli görev

Turizm sektöründe 30 yılı aşan bir tecrübenin sahibi olan Bayburtlu Nadir Kadakal, Dedeman Hotels & Resorts International'ın Otelcilik Direktörü olarak atandı.

Bayburtlu Nadir Kadakal'a Dedeman Hotels & Resorts International'da önemli görev

Bayburt Postası - Dedeman Hotels & Resorts International’ın İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bayburtlu Nadir Kadakal aynı zamanda Otelcilik Direktörü olarak atandı.

1993 yılından itibaren Dedeman Hotels & Resorts International’da farklı görevler üstlenen, 2012 yılında Dedeman Bostancı Hotel & Convention ve Park Dedeman Bostancı otellerinin Genel Müdürü olarak atanan Nadir Kadakal, 2019 yılında İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak markanın büyüme hedeflerinin hayata geçmesinde aktif rol üstlenmeye başladı.

İcra Kurulu Üyeliğine ek olarak Otelcilik Direktörü görevini de üstlenen Kadakal, artık tüm Dedeman otellerinin operasyonlarından da sorumlu olacak.

1990 yılında Hacettepe Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra ABD San Diego National University’de sertifika programını tamamlayan Kadakal, turizm ve otelcilik sektöründe, farklı kademelerde 30 yılı aşan bir tecrübeye sahip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aykut KADAKAL 3 yıl önce

Liyakat sahibi insanların hak ettiği yerlere gelmesi kadar güzel bir şey yok. Hayırlı olsun.

Avatar
Temel ÇİFTÇİ 3 yıl önce

Misafirperver özelliği ile tanıdığım Nadir beye görevinde başarılar diliyorum

Avatar
Sevki caliskan 3 yıl önce

Bayburtlu olarak basarilar dilerim bu arada levent denemenin mermer işlerliğini yapan ustayim

Avatar
Bünyamin KÖKLÜ 3 yıl önce

Kıymetli hemşerimiz Sn Nadir KADAKAL beye yakışan bir görev olmuş Başarılar diliyorom

Avatar
UYKUCU KEDİ HİKMET KAYMAK 3 yıl önce

SAYIN NADİR KADI KAL AMERİKADA LİYAKATINISI GÖZTERİP ÜLKENE BRİKİMLERİNİ GÖZTERMEYE GELDİNİS İÇİN TEŞŞEKKÜR ETED GAYRETTEPEDEKİ DEDEMANNIN ÖNÜNDEN GEÇERKEN SELAM VERİNCE AYNISISİZDEN BEKLERİM GERÇEKDEN TÜRİZİMDE SİZİN GİBİ TECRÜBEYE İHTİYAÇ VAR BEN UYKUCU KEDİ OLARAR BAYRAK SİZDE DİYOR BAŞADILAR DİLİYORUM

Avatar
Dr.Arslan Özkan 3 yıl önce

Çocukluğundan beri yakından tanıdığım,ciddiyet ve çalışkanlığına tanık olduğum Nadir’i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Avatar
Selahattin Arslan 3 yıl önce

Nadir kardeşımizin başarıları ile gurur duyuyorum.Bilgi, birikim, yetenek, sabır, empati, tecrübe gibi daha bir çok vasfı taşıyan Nadir Bey'i gönülden takip ediyorum. İyi bir Bayburtlu, tevazu sahibi, kendisini iyi yetiştirmiş, etrafına ışık saçan, örnek bir insan... Nadir'i yakınen tanımış olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile kendisini tekrar tebrik ediyor, atandığı bu son görevde de başaŕılarının devamını diliyorum. Ailce mutluluklarının devamını diliyoruz. Figen,Selahattin Arslan

Avatar
bayburtlu uykucu kedi hikmet kaymak 2 yıl önce

sayin nadir kadıkal sizi ziyaret etbam iiin anadolu yakasındakı dedeman oteline muracat ettım kapıdaki görevliler işi bırakdı dediler göruyorumki hale ortasin kabul etmiyeceksen yok burda işibıratı dedirmene gerek yoktu bedde uykucu kediyi sevr diye soyledtiyşe altandim