Şerif Topçu, son yolculuğuna uğurlandı

Bayburt Üniversitesi Personel Daire Başkanı Mehmet Şerif Topçu, Bayburt Şehit Osman mezarlığında kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Şerif Topçu, son yolculuğuna uğurlandı

Bayburt Postası - Topçu’nun vefatından duyduğu üzüntüsünü dile getiren Rektör Türkmen; “Görevi başında hayatını kaybeden, çok kıymetli mesai arkadaşımız, personel daire başkanımız Mehmet Şerif Topçu'nun aramızdan ayrılışının kederi içerisindeyiz. Rabbim mekânını cennet eylesin. Ailesinin, sevenlerinin ve tüm mesai arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Değerli bir mesai arkadaşı, mümin bir kul, hayırlı bir komşu olarak anılmak herkese nasip olmaz. Herkes tarafından hayırla yâd edilen başkanımızın; adaletli duruşuna, vazifesini bihakkın yerine getirişine, dostluğuna, komşuluğuna bizler de yakinen şahidiz. Kıymetli dostumuza Rabbim merhameti ile muamele eylesin, aile efradına ve sevenlerine sabr-ı cemil ihsan eylesin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şerif Topçu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Barış 3 yıl önce

Çok değerli bir insanfdı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Avatar
Selim Gürbüzer 3 yıl önce

Değerli kardeşim Mehmet Şerif Topçu, benim hem mahalle arkadaşım hem de üniversiteden arkadaşımdı. Üniversite kampüsünde ve yurt kantinlerinde hoş beş sohbetlerimiz olmuştu. Sebahattin, Suat Köse ve bendeniz kendileriyle sık sık bir araya gelmişliğimiz oldu. Allah mekanını cennet eylesin. Ağır başlı dost kardeşimdi. Ruhu şad olsun.

Avatar
Engin BAŞ 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Bayburtta görev yaptığımız dönemde tanımış olduğumuz güler yüzlü,dost,babacan bir arkadaşımızdı.geride kalan tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Avatar
Aziz 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.. Çok çok değerli bir abimizi... Allah razı olsun.. Sakinliğiyle, efendiliğiyle, cok güzel bir insandı.. Çok üzdüntülüyüm.. Diyecek birşey bulamıyorum.. Tekrar Allah rahmet eylesin

Avatar
Ali Kemal Durulmuş 3 yıl önce

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun . Abimizdi . Babası rahmetli Ayhan Amca, baba dostuydu.

Avatar
Timur Keskin 3 yıl önce

Hep iyi bir dost olmuştur. Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın. Rahmet ve sabır diliyorum.