Adalet timsali Hazreti Ömer anıldı

Bayburt Ülkü Ocakları, Hz. Ömer (R.A)’nın şehadetinin yıldönümü münasebetiyle bir konferans düzenledi. Ülkü Ocakları merkezinde gerçekleşen konferansa üniversite ve ortaöğretim teşkilat mensupları ile vatandaşlar katıldı...

Adalet timsali Hazreti Ömer anıldı

Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları, Hz. Ömer (R.A)’nın şehadetinin yıldönümü münasebetiyle bir konferans düzenledi. Ülkü Ocakları merkezinde gerçekleşen konferansa üniversite ve ortaöğretim teşkilat mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Okutmuş, Hazreti Ömer’in kişiliğinin ve adaletinin tüm dünyaya örnek teşkil ettiğini ifade ederek, günümüzde ise AK Parti iktidarıyla adaletten söz edilemeyeceğini ifade etti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Bayburt Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Nesumittin Selçuk ise, Hazreti Ömer’in hayatını ve İslam’a yaptığı hizmetleri anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.