Fatih Projesi devam ediyor

Fatih Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı.

Fatih Projesi devam ediyor
Bayburt Postası - Fatih Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı. Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi olarak hayata geçirilen Fatih Projesi kapsamında ilk olarak 2013 yılında başlayan tablet bilgisayar dağıtımı 8 okulda 881 tablet bilgisayarın dağıtımıyla devam ediyor.

Şehit Sebahattin Bozo Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene, Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya katıldı.

Törende proje ilgi bilgi veren Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Öksüzer, “2012 yılında 8 okulumuza etkileşimli tahta kurulumu yapılmış, 2013 yılında ağ altyapı kurulumları tamamlanmış ve 49 bin adet tablet ihalesinde iki okulumuzun öğretmenlerine ve 9. Sınıf öğrencilerine 308 tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirilmiştir. 2014 yılında 881 öğretmen ve öğrenciye tablet dağıtımı yapılacaktır. Türkiye genelinde 110 adet kurulan UZEM salonlarından bir tanesi de ilimizde kurulmuştur. 2014 yılı için 6 meslek lisesi ve 22 ortaokulumuz proje kapsamına alınmış olup, kurulumların 2014 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır” dedi.

Tören; Vali Ünlüer ve beraberindekilerin öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayarları dağıtmasıyla son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.