Destekleme kursları çalıştayı yapıldı

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014-1015 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen destekleme ve yetiştirme kurslarıyla ilgili çalıştay düzenlendi.

Destekleme kursları çalıştayı yapıldı
Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014-1015 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen destekleme ve yetiştirme kurslarıyla ilgili çalıştay düzenlendi. Bayburt Öğretmenevi'nde düzenlenen çalıştaya Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, Bayburt genelinde görev yapan okul yöneticileri ve kurslarda görev alan öğretmenler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, genel bir değerlendirme yaparak 2014-2015 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Destekleme ve yetiştirme kurslarıyla ilgili eksikliklerin tespiti ve çözüm önerilerinin bizzat uygulayıcıların belirlemesinin daha verimli olacağı düşüncesi ile böyle bir çalıştay planladıklarını söyleyen Doğan, yapılacak çalışmalar ile birlikte önümüzdeki yıl daha etkin bir şekilde kursları devam ettireceklerini belirtti.


Bayburt Valisi Yusuf Odabaş ise kursların daha verimli olarak yürütülmesi için, yapılan çalışmaları takdir ettiğini fakat eğitimin uzun soluklu bir süreç olması nedeniyle hiç bir zaman mevcutla yetinilemeyeceğini, dolayısıyla bu çalıştayı da bu kapsamda değerlendirmek gerektiğini belirtti. İşbirliği ve karşılıklı fikir paylaşımını bu kursların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için elzem olduğunu ifade eden Vali Odabaş, kursların yürütülmesi için çalışan eğitimcilere teşekkür etti.

Çalıştayda ayrıca, bir önceki yıla dair genel bir değerlendirme yapılarak eksik ve aksayan yönlerin tespiti ve yaşanılan problemler dile getirildi. Çalıştayın ikinci bölümünde kurslarla ilgili önümüzdeki yıla dair nasıl bir planlanmanın yapılacağı ve daha iyi sonuçlar alınması için ne gibi tedbirlerin alınması gerektiği tartışılarak bakanlığa bir rapor halinde sunulmak üzere görüş ve öneriler dile getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.