Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekmeğini üretiyor

Millî Eğitim Bakanlığının "81 İlde 100 Ekmek Fırını" projesi dâhilinde Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kurulan ekmek fırını hizmete açıldı.

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekmeğini üretiyor

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekmek fırınının açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bakanlığımızın 81 İlde 100 Ekmek Fırını projesi ile ilimize ve okulumuza güzel bir fırın kazandırdık. Üretilen ekmekleri başta okullarımız olmak üzere diğer kurumlara da ulaştırmayı hedefliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, fırınımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Açılışın ardından ekmek yapım aşamalarını inceleyen İl Müdürü Güney, görevlilere ve okul yöneticilerine kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif Emre aktaş 1 yıl önce

Sadece ekmek üretmeyecek o fırın. Ordaki öğrenciler den fırıncı üretmek de bir hedef olmalı. Ve belli bir süre sonra o fırını öğrenciler işletecek seviyeye gelinmeli