Tarihi çağrıya büyük destek

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz’un bir 'bildiri' yayınlayarak başlattığı çağrı imza kampanyasına dönüştü.

Tarihi çağrıya büyük destek
Bayburt Postası - SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz’un bir 'bildiri' yayınlayarak başlattığı çağrı, imza kampanyasıyla devam ediyor. Yavuz’un kentin geleceğine dair vatandaşları farkındalığa ve sorumluluğa davet ettiği çağrıya Bayburtlular yoğun ilgi gösterdi.

Kampanyaya imza at, bu 'dileğe' sen de katıl! (Dijital imza için lütfen tıklayın...)


Dün Teravih namazının ardından Bayburt Ulu Camii önünde kurulan stantla başlatılan imza kampanyasına vatandaşlar büyük destek verdi. Bayburtluların imza atarak destek sunduğu kampanyaya STK’lardan, Bayburtspor taraftar gruplarına kadar bir çok kesim ilgisiz kalmadı.




2 saat içerisinde 1000'e yakın imza

Bayburtlu gençlerin gönüllü olarak görev aldığı kampanyada 2 saat içerisinde bine yakın imza toplandı. Standın başında gençlerle birlikte yer alarak vatandaşlara konu ile ilgili ayrıntılı bilgi veren SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, imza kampanyasına gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Yavuz, “Kadir Gecesi’nde memleketimiz için böylesine hayırlı ve güzel bir işe hep birlikte imza attık. Bu tarihi çağrıya katkı sunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanya 3 gün sürecek


Öte yandan dün teravih namazının ardından Bayburt Ulu Camii önünde başlatılan imza kampanyasının bugün gün boyunca Türk Dünyası parkında devam edeceği belirtildi. Kampanya 26 Temmuz Cuma günü Cumhuriyet Caddesi’nde sona erecek.

Kampanyaya imza at, bu isteğe sen de katıl! (Dijital imza için lütfen tıklayın...)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Lütfen ,gurbetteki Bayburtlu olarak benim yerime de imza atınız...Dilimde
tüy bitmişti, şehrimizin çirkinliğine karşı çıkılan bu İSYAN tablosunu özlemiştim,klavye
kahramanlığı işe yarıyormuş, adımız öyle konulmuştu....Saygılarımla.....

Avatar
murat y 10 yıl önce

Sayın Kenan YAVUZ helal olsun sözde değil özde Bayburtlu...

Avatar
Osman Durğut 10 yıl önce

vatandaş her şeye razı!!! :) razı olmasa zaten bu saçmalıklar yapılmadan önlenirdi.Hatta ve hatta yapan belediye başkanı o binadan ötürü dillere destan olmazdı.Aynı kampanyayı sıradan bir vatandaş başlatsa vatandaşın büyük kısmı desteklemez herşeyi en bilenlerde HAK için verilen fetvayı kişisel menfaate yorumlayarak düşman ilan ederdi...ALLAH(c.c.) razı olsun ki Kenan Yavuz gösterdi yine büyüklüğünü de... geçmişte sağladığı istihdam şuan başlattığı kampanya en az 3 dönemlik vekil çalışmasına bedel...

Avatar
yazıcı 10 yıl önce

Bu imzlar kime gönderilek merak ediyorum. Belirtilmemiş te?

Avatar
VELİ 10 yıl önce

YAPILIP SÖKÜLEN HAVUZLAR,BENTLER.ÜSTÜ DSİ DEN İZN ALIMADAN ÖRTÜLEN DERELER..

Avatar
Oğuz 10 yıl önce

Kalaardına bakın devam eden çirkinlikleri görün, yakında tüm tozlu işler mahalle içlerinde yapılacak ÇİRKİNLEŞMEYE ve TOZLU hayata devam. Bence şimdi bugünü kurtaralım elimizden gitmeden.