Öğrencilere vergi bilinci anlatıldı

Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrencilere vergi bilincinin önemi anlatıldı.

 Öğrencilere vergi bilinci anlatıldı
Bayburt Postası - Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrencilere vergi bilincinin önemi anlatıldı. 24 Şubat - 02 Mart tarihleri arasında kutlanan 25. Vergi Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenleyen Bayburt Defterdarlığı, öğrencilere vergi bilincini aşılamak için Uğrak, Çiçekli, Mutlu ve Rüştü köyü ilkokullarını ziyaret etti.

Bayburt Defterdarı Davut Karadağ, Vergi Dairesi Müdürü Refik Akgün, Milli Emlak Müdürü Süleyman Bıyık, Muhasebe Müdürü Hayati Bingöl ve Gelir Müdürü Celal Parıldar’ın katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde öğrencilerle haftanın anlam ve önemini vurgulayan ‘vergi’ konulu söyleşi yapılarak, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Öte yandan etkinlikler kapsamında öğrencilerde Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vergi bilincinin geliştirilmesi konusunda bilgilendirmek amacıyla yaklaşık 80 öğrenci vergi dairesine davet edilerek bilgi verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.