Kayıp Recep Albat'ı arama çalışmalarında dördüncü gün

Aydıntepe'de yaşayan ve 4 gün önce ortadan kaybolan Recep Albat (58) isimli vatandaşı arama çalışmaları devam ediyor. 

Kayıp Recep Albat'ı arama çalışmalarında dördüncü gün

Bayburt Postası - Hat sanatıyla ilgilenen Albat, 4 gün önce akşam saatlerinde evinden çıktı. Bir daha eve dönmeyen Albat'ın ailesinin kayıp başvurusu yapması üzerine aramalar başladı.

Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) arama kurtarma ve jandarma ekiplerince Albat'ın gideceği yerler taranıyor. Havadan drone aracılığıyla da yapılan çalışmalar da şuana kadar bir ize rastlanmadı. 

Limonsuyu Yaylası'ndan ihbar var!

Arama kurtarma çalışmalarını vatandaşların ihbarı üzerine sürdüren ekipler, son olarak Recep Albat'ın Limonsuyu Yaylası'nda görüldüğü ihbarını değerlendirerek, bugün çalışmaları Limonsuyu Yaylası'nda sürdürecek.

Aslen Tokatlı olan Recep Albat'ın Aydıntepe'den evlenerek oraya yerleştiği, hattalık yaptığı ve iş esnasında merdivenden düştüğü günden beri geçici hafıza kayıpları yaşadığı öğrenildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.