Bayburt Üniversitesi’nde TÜİK semineri

Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü tarafından Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Türkiye İstatistik Kurumu’nun Tanıtımı ve Tüketici Fiyatı Endeksleri konularında bir seminer düzenlendi.

Bayburt Üniversitesi’nde TÜİK semineri
Bayburt Postası - Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü tarafından Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Türkiye İstatistik Kurumu’nun Tanıtımı ve Tüketici Fiyatı Endeksleri konularında bir seminer düzenlendi.

Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür ve Ekonomik Araştırmalar Grup Sorumlusu Hüsne Ayduğan’ın konuşmacı olarak katıldığı seminere Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bener Güngör, öğretim üyeleri ve fakülte öğrencileri katıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür'ün TÜİK görev ve yetkileri, teşkilat yapısı, 5429 sayılı Türkiye İstatistik Kanunu, gizlilik ilkesi, bölge müdürlüğü görev ve sorumlulukları ile alan çalışmaları hakkında bilgiler verdiği seminerde, Hüsne Ayduğan ise, TÜFE çalışmalarının tarihçesini anlattıktan sonra TÜFE’nin kullanım alanları, amaçları ve ilkelerine değindi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.