Sezonun en iyi oyunu, 3 puana yetmedi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sezonun en iyi futbolunu oynadığı karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.

Sezonun en iyi oyunu, 3 puana yetmedi
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sezonun en iyi futbolunu oynadığı karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Niğde Belediyespor'un kelimenin tam anlamıyla direndiği Gençosman'da şanssız olan taraf temsilcimizdi.

Oldukça sert havada ve kötü zeminde oynanan karşılaşmanın genelinde rakibine müthiş baskı kuran Bayburt Grup, bir türlü aradığı golü bulamadı.

Gençosman Stadyumu'nda saat 13.00'da başlayan maçı Önder Fırat, Nevzat Teker ve İlker Ayten üçlüsü yönetti. Ligde ikinci durumda bulunan Niğde Belediyespor karşısında iyi bir futbol sergileyen ve ilk dakikalardan itibaren pozisyon üreten Bayburt Grup, yine gol yollarında etkili olamadı.

Maçın 36. dakikasında talihsiz bir pozisyon yaşandı. Niğde Belediyespor'dan Güray Kula ile Bayburt Grup'un başarılı ismi İbrahim Kongur'un kafa kafaya çarpıştığı pozisyon sonrasında İbrahim Kongur sakatlanarak maça devam edemedi. Kongur'un yerine oyuna Hüseyin Emre Durmuş girdi.

Hayri Mert Yomralıoğlu'nun iki net pozisyonu değerlendiremediği maçın ilk yarısında Bayburt Grup 45. dakikada yine net bir gol pozisyonuna girdi. Sağ taraftan yapılan ortada ceza sahası içerisinde topun gelişine Süleyman Altuntaş vurdu. Kaleci Cihan Şentürk pozisyonda başarılı olan isimdi. İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.  

Bayburt Grup ikinci yarıya da etkilli başladı. Taraftarın desteğini de arkasına alan Bayburt Grup atak oyununu sürdürdü. 53. dakikada Yunus Emre Yalçın'ın ortasında Uğur Karakoç kafayla topu kaleye gönderdi. Kaleci üst direğin altında güçlükle tokatladığı topu dışarı attı. 56. dakikada ise Hüseyin Emre Durmuş'un ceza sahası dışından vuruşu direğin hemen yanından dışarı çıktı. 69.dakikada Elçin'in ortasında Süleyman'ın kafa vuruşu kalecide kalırken, 77'de Uğur Karakoç'un net pozisyonda olmasına rağmen etkisiz vuruşunda top kalecide kaldı.

Maçın son anlarını da rakip ceza sahasında geçiren Bayburt Grup'ta 80. dakikada Ali Karakoç'un vuruşu kalecide kalırken, 83. dakikada Yunus Emre Eserdi'nin vuruşu kaleciyi geçti ama defans kale önündeki topu kornere attı.

88'de inanılmaz bir pozisyon yaşandı. Uğur Karakoç'un çizgiden yaptığı ortasında topa gelişine vuran Yunus Emre Yalçın zor olanı yaptı ve topu boş kale yerine dışarı attı.

Bayburt Grup sezon başından bu yana en çok gol poziyonuna girdiği Niğde Belediyespor maçını 1 puanla kapattı.  

Ligde 18. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Niğde Belediyespor: 0-0
Bergama Belediyespor - Manavgatspor: 3-1
Çatalcaspor - Sandıklıspor: 2-1
Çine Madranspor - Dardanelspor: 0-0
Çorum Belediyespor - Beylerbeyispor: 3-1
Van BBSK - Dersimspor: 1-0
Batman Petrolspor - Tavşanlı Linyitspor: 2-0
24 Erzincanspor - Darıca Gençlerbirliği: 0-0
Kastamonuspor 1966 - Körfez İskenderunspor: 2-0



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt 8 yıl önce

Sahabe-i kiram Abdulvehhab Gazi nin ve daha bir cok erenlerin medfun olduğu manevi sehir Bayburtumuza tribunde kufur etmek hiiiic yakışmıyor. Ozunuze dönün. Kampanya baslatin. Başarı elbet gelecektir.

Avatar
serhat kalekahyası 8 yıl önce

17 maçta atılan 10 gol her şeyi gösteriyor aslında.İyi bir golcümüz olsaydı şuan lider durumdaydık.Neyse kaybettiğimiz bir şey yok.İkinci yarıya transferleri bekliyoruz.