Bayburt Kurumlar arası futbol turnuvasında final heyecanı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bayburt Şubesi'nin düzenlediği, 21 Şubat 1918 Kurum ve Kuruluşlar arası futbol turnuvasında final heyecanı yaşanacak.

Bayburt Kurumlar arası futbol turnuvasında final heyecanı

Bayburt Postası - 19 takımın katılım sağladığı, kıyasıya mücadelenin ve sportmenliğin ön plana çıktığı müsabakalar sonrasında çeyrek finalde çeyrek finalde Adalet, ESOB'u 3-2'lik skor ile, Üniversite, Polis Gücü'nü 3-0'lık skorla, Sağlık, TSO'yu 3-0'lık skorlar ve Milli Eğitim, Aras'ı 2-1'lik skorla geçerek yarı finale yülsemişlerdi. 

Yarı finalde Adalet, Üniversite'yi penaltılarda 6-5'lik skorla, Milli Eğitim de Sağlık'ı 2-1'lik skorla geçerek adını finale yazdırdı.

21 Haziran 2022 Salı günü final maçının yanı sıra 3.'lük maçı oynanacak. 

Finalde Adalet ile Milli Eğitim mücadele ederken, 3.'lük mücadelesini ise Sağlık ile Üniversite verecek. 

3.'lük mücadelesi 21 Haziran 2022 Salı günü 18.00'de, final maçı ise aynı günü saat 19.30'da Sentetik Çim Sahada oynacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2 yıl önce

Turkiyenin en cok ihtiyaci olan seyler ADLET ve EGITIM.