Bayburt Grup, mağlubiyetle tanıştı

Bayburt Grup, ligin 5. haftasında kendi evinde mağlubiyetle tanıştı.

Bayburt Grup, mağlubiyetle tanıştı
Bayburt Postası - Bayburt Grup, ligin 5. haftasında kendi evinde mağlubiyetle tanıştı. TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 5. hafta mücadelesinde ağırladığı Tavşanlı Linyitspor karşısında mağlup ayrıldı. 

Samsun Bölgesi'nden Gökhan Özbulut'un yönettiği maç Gençosman Stadyumu'nda saat 15.00'de başladı. Karşılaşmada Tavşanlı Linyitspor'a oranla topla daha çok oynayan temsilcimiz oyun kurmada ve gol pozisyonu üretmekte zorluk çekti. 
Kontra atağa yönelik oyun kurgusu çizen Tavşanlı Linyitspor, oyununu skora da yansıttı. 21. dakikada Hasan Altuntaş ve 51. dakikada Fatih Ceylan'ın kaydettiği gollerle Tavşanlı Linyitspor maçtan 2-0 galip ayrıldı. 

Futbolcular asker selamı verdi,
Kurukafalar Türk Bayraklarıyla donattı


Öte yandan karşılaşmada İstiklal Marşı'nın okunduğu anlarda Bayburt Grup'lu oyuncular asker selamı ile dün toprağa verilen Özel Hareket Polisi Şehit Serkan Saka başta olmak üzere ülke genelinde yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimizi unutmadı. Gençosman Stadyumu'nu dolduran taraftralarda ellerinde Türk Bayraklarıyla "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diye bağırdı. Özellikle Kurukafalar taraftar grubu stadyumun kendilerine ayrılan bölümünün tamamını Türk Bayraklarıyla donattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BirDost 9 yıl önce

Bu takım küme düşmemek oynar.yazın bir kenaraaaaaaa
E

Avatar
murat ali 9 yıl önce

Ibrahim kongur huseyin emre gecen sezon banko oyunculardi bu kadar israrci olma kendi getirdigin oyuncularda..

Avatar
abbas yolcu olmasın 9 yıl önce

KÜMEDE KALIN YETER......

Avatar
Hocam ? 9 yıl önce

Hocam biraz taktiksel yada motivesel bir etki yapma zamanı geldi..Takım aşağı demir atmadan önlem alınmalı