2016 EMITT Fuarı'nda davullu zurnalı final

Dünya’nın beşinci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT, (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Etkinliği) sona erdi.

2016 EMITT Fuarı'nda davullu zurnalı final
Bayburt Postası - Dünya’nın beşinci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT, (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Etkinliği) sona erdi. 28-31 Ocak tarihleri arasında açık bulunan EMİTT fuarında ilgi odağı olan Bayburt Standı son gün renkli görüntülere sahne oldu. 

Fuarın son gününde sahne alan Muhsin Bayburtlu birbirinden güzel Bayburt türküleri seslendirirken, İstanbul Bağcılar Derneği Halk Oyunları ekibi de gösteri sundu. 

Bayburt Belediyesi tarafından ziyaretçilere Bayburt Balı ikram edilirken, Otel Bayburt Konaklama ise yöresel tatlardan ikram etti. Otel Bayburt Konaklama ayrıca standı ziyaret 4 bin kişiye otellerinde ücretsiz konaklama davetiyesi hediye etti.

Programın son bölümünde Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan tarafından Bayburt Vali Vekili Recep Höl, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk ve sanatçı Muhsin Bayburtlu'ya standa katkılarından dolayı birer tablo hediye etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt halkından d.ali 8 yıl önce

bsto ne güzel poz vermişsiniz,yıllardır bayburta ne gibi bir"katma değer"verdiniz,me
rak konusu sn yumak bey.